Rase de Câini

Yorkshire-Toy-rase

Yorkshire Terrier / Toy

Reprezinta unul dintre cei mai ceruti caini de companie, aceasta in primul rand datorita aspectului lor extrem de elegant iar al doilea criteriu il reprezinta dimensiunile extrem de reduse si aici facem referire la varietatea toy cu o masa sub 3000 grame.
Mops-rase

Mops (Pug)

Caini de companie cu un aspect "straniu" dar extrem de simpatic. Noi ii recomandam oricarei familii care iubeste linistea si afectiunea unui catel, binecunoscut fiind faptul ca acesti caini latra foarte rar.
Bichon-Maltez-rase

Bichon Maltez

Rasa de caini Bichon Maltez este una considerata a fi cea mai străveche dintre rasele de companie de talie mică din Europa. Mult timp cainii bichon maltez au fost preferaţii nobilimii, familiilor regale şi aristocraţiei deoarece sunt manieraţi şi plini de afecţiune.
Bichon-Bolognese-rase

Bichon bolognese

Bichon bolognese, este un caine mic si alb, par cret, nu naparleste, nivel mediu de miscare. La maturitate acesti caini ating un maxim de 4 kg ceea ce-l recomanda pentru viata de apartament.
Bulldog-Englez-rase

Bulldog Englez

Caini de companie extrem de haiosi si foarte prietenosi cu copii.Sunt caini greoi, mai ales la maturitate, ceea ce inseamna ca nu necesita un nivel ridicat de exercitii fizice.
Bulldog-American-rase

Bulldog American

Cainii din rasa Bulldog American sunt loiali, de incredere, curajosi si hotarati. Nu este un caine ostil. Este un caine atent si sigur pe sine, iubeste cu adevarat copii cu conditia sa fie obisnuit de mic cu acestia.
Bulldog-Francez-rase

Bulldog Francez

Caini de companie, de talie mica, pretabili pentru apartament, fac parte din acele rase de caini "care sforaie" din cauza septului nazal special.
Boerboel-rase

Boerboel

Originile aceste rase sunt inca incerte si se pierd in negura trecutului. "Boer" in limba africana inseamna fermier, si se presupune ca acesta era un caine al fermierilor.
Golden-Retriever-rase

Golden Retriever

Golden Retriever este o rasa de caini crescuti initial pentru vanatoare in zonele paduroase sau in apropierea lacurilor din Scotia.
Labrador-rase

Labrador

Caini de vanatoare extrem de apreciati in intreaga lume. Ceea ce recomanda rasa de caini Labrador este aspectul deosebit, temperamentul echilibrat si simtul teritorial.
Ciobanesc-German-rase

Ciobanesc German

Aceasta rasa de caini este practic cea mai cunoscuta de pe glob, iar popularitatea ei este pe masura calitatilor pe care fiecare exemplar de ciobanesc german le detine.
Ciobanesc-de-Berna-rase

Ciobanesc de Berna

Caine rezistent, cu greutate şi o superbă blană dublă tri-coloră, rezistentă la apă. Cainele ar trebui să aibă o pată albă pe piept, la fel pe cap şi labele picioarelor şi urme sau pete de roşiatic pe fiecare ochi, obraji, părţile pieptului, în zona cozii şi pe fiecare picior.
Boxer-rase

Boxer

Strămoşii lor au fost antrenaţi şi să lupte cu ursul; de aceea cainii Boxer se pot implica în lupte cu cerbi sau porci mistreţi. Astăzi sunt folosiţi ca şi caini poliţişti, dar şi în roluri de ghizi, asistenţi sau de terapeuţi uneori.
Cane-Corso-rase

Cane Corso

Caini de paza dar si de companie, extrem de eficace ca paznici ai proprietatilor. Se recomanda persoanelor care pot sa tina in frau un caine de talie mare, asa cum este si aceasta superba rasa.
Rotweiler-rase

Rotweiler

Caini de paza de talie mare. Se recomanda atat pentru viata de curte cat si pentru cea de apartament cu conditia sa beneficieze de suficient spatiu de miscare.
Malinois-rase

Malinois

Ciobanescul belgian de Malinois este unul din cei patru ciobanesti belgieni. Este un caine ascultator, atent si cu instincte puternice teritoriale, cu o inteligenta mult peste media majoritatii raselor canine.
Doberman-rase

Doberman

Cainii din rasa Doberman au o constituţie compactă, musculară şi puternică, cu o rezistenţă uimitoare şi o viteză pe măsură. Au o înfăţişare elegantă, o postură mândră şi temperamentul lor reflectă nobilitate.
Mastiff-Neapolitano-rase

Mastiff Neapolitano

Este un caine de paza copleşitor. Are o structură osoasă masivă, cu o faţă plină combinate cu o inteligenţă şi loialitate extreme. Acest caine este un incredibil apărător şi prieten pentru stăpân.