Câini de companie

Yorkshire-Toy-rase

Yorkshire Toy

Reprezinta unul dintre cei mai ceruti caini de companie, aceasta in primul rand datorita aspectului lor extrem de elegant iar al doilea criteriu il reprezinta dimensiunile extrem de reduse si aici facem referire la varietatea toy cu o masa sub 3000 grame.
Bichon-Bolognese-rase

Bichon bolognese

Bichon bolognese, este un caine mic si alb, par cret, nu naparleste, nivel mediu de miscare. La maturitate acesti caini ating un maxim de 4 kg ceea ce-l recomanda pentru viata de apartament.
Bulldog-Englez-rase

Bulldog Englez

Caini de companie extrem de haiosi si foarte prietenosi cu copii.Sunt caini greoi, mai ales la maturitate, ceea ce inseamna ca nu necesita un nivel ridicat de exercitii fizice.
Bulldog-Francez-rase

Bulldog Francez

Caini de companie, de talie mica, pretabili pentru apartament, fac parte din acele rase de caini "care sforaie" din cauza septului nazal special.
Mops-rase

Mops (Pug)

Caini de companie cu un aspect "straniu" dar extrem de simpatic. Noi ii recomandam oricarei familii care iubeste linistea si afectiunea unui catel, binecunoscut fiind faptul ca acesti caini latra foarte rar.
Golden-Retriever-rase

Golden Retriever

Golden Retriever este o rasa de caini crescuti initial pentru vanatoare in zonele paduroase sau in apropierea lacurilor din Scotia.
Labrador-rase

Labrador

Caini de vanatoare extrem de apreciati in intreaga lume. Ceea ce recomanda rasa de caini Labrador este aspectul deosebit, temperamentul echilibrat si simtul teritorial.